Bun venit pe serverul IRC al lui Gasconheart

Faceţi click aici pentru a asculta canalul nostru audio cu un web browser, sau copiaţi acest link: http://irc.dot.org.es:8080 într-un media player

Trivia

Puteţi veni aici ca să jucaţi trivia. Băiatul sălbatic a creat un joc trivia pentru noi, bazat pe acest bot în Python. Jocul este în româneşte, câteva mii de întrebări le-am făcut noi înşine, altele le-am preluat din surse deja existente, kizzi a contribuit cu 18.000 întrebări care s-a chinuit un an de zile să le creeze sau să le adune, şi suparel ne-a cedat vreo 45.400 de întrebări din serverul său. Lucrăm fără răgaz să creem noi întrebări aproape zilnic, şi ca să corectăm greşelile la întrebările vechi. Jocul este destul de rapid şi dinamic. Nu există bonus acumulat, ceea ce evită conflicte între jucători. Distracţia este garantată! Puteţi descărca versiunea noastră a jocului aici.

Întrebările pe care le-am creat noi pentru jocul trivia le considerăm din domeniul public. Dacă ai propria ta trivie şi vrei să incluzi întrebările noastre, scrie-ne. Îţi vom trimite întrebările noastre cu plăcere.

Răspunsurile sunt fără diacritice. La întrebări acest lucru este mai variabil, dar este irelevant pentru dinamica jocului. Totuşi, încercăm să uniformizăm asta.

Flag Counter


Acest server a fost creat cu Linux, Vim, pandoc, oragono, Apache2, Mibbit și Kiwi IRC. Fişierul css a fost preluat de la Tilde Club