Despre comunitatea IRC al lui Gasconheart

Am creat un server IRC ca un proof of concept. Ca să-mi dovedesc că pot crea un server IRC cu puţinele resurse care oricum le aveam la dispoziţie, puţine resurse atât referitor la hardware cât şi referitor la bani. A pune pe picioare serverul nu m-a costat nici un ban în plus faţă de ceea ce oricum plătesc pentru a folosi calculatoarele mele în casă.

Am uitat când anume am creat serverul. A fost în prima jumătate a lui 2015. În mai 2015 deja exista, am o amintire clară. Mai mult nu îmi amintesc. Deci, consider ca mai 2015 este momentul oficial al înfiinţării serverului.

Totuşi, am instalat un ChanServ abia in decembrie 2020, si bot-ul trivia prin ianuarie 2021. Tot de atunci încerc să fac cunoscut site-ul.

În iunie 2022 comunitatea IRC al lui Gasconheart a încetat să aibă propriul ei server. Din iunie 2022 comunitatea IRC al lui Gasconheart este găzduită de băiatul sălbatic.

Numele meu de utilizator este gasconheart. Folosesc acest nick şi această identitate online din 2003, documentat, dar poate chiar din 2002.


Home page · Kiwi· Email us at gasconheart_irc_chat@gmx.com.