Bun venit pe serverul IRC al lui Gasconheart

Faceţi click aici pentru a asculta canalul nostru audio cu un web browser, sau copiaţi acest link: http://irc.dot.org.es:8080 într-un media player

Despre noi

Am creat acest server ca un proof of concept. Ca să-mi dovedesc că pot crea un server IRC cu puţine resurse, atât referitor la hardware cât şi referitor la bani. A pune pe picioare acest server nu mi-a costat un ban.

Am uitat când anume am creat serverul. A fost în prima jumătate a lui 2015. În mai 2015 deja exista, am o amintire clară. Mai mult nu îmi amintesc. Deci, consider ca mai 2015 este momentul oficial al înfiinţării serverului.

Totuşi, am instalat un ChanServ abia in decembrie 2020, si bot-ul trivia prin ianuarie 2021. Tot de atunci încerc să fac cunoscut site-ul.

Eu sunt proprietarul serverului. Mă ajută mult Băiatul Sălbatic, dar eu sunt responsabilul serverului. Ideea mea este să creez o comunitate IRC în limba română în care oamenii să se simtă bine. Pe viitor, dacă comunitatea are succes şi se dezvoltă, contemplez posibilitatea de a face un Pubnix în română. Este doar o idee, un proiect în faza de concepţie doar pe moment, dar dacă comunitatea se maturizează, la un moment dat chiar că ar putea să se transforme într-un Pubnix.

Numele meu de utilizator este gasconheart. Folosesc acest nick şi această identitate online din 2003, documentat, dar poate chiar din 2002.

Gascon Heart
Preşedinte Interimar al Comitetului de Administraţie al Comunităţii IRC a lui Gascon Heart (neînregistrat), 11 octombrie 2021Bine-aţi venit în această comunitate, sper că o să vă distraţi aici,

Băiatul Sălbatic
Guvernator Interimar al Comitetului de Administraţie al Comunităţii IRC a lui Gascon Heart (neînregistrat), 12 octombrie 2021Pe 13 octombrie 2021, Loudercake a fost numit Vicepreşedinte Interimar al Comitetului de Administraţie al Comunităţii IRC a lui Gascon Heart (neînregistrat)


Acest server a fost creat cu Linux, Vim, pandoc, oragono, Apache2, Mibbit și Kiwi IRC. Fişierul css a fost preluat de la Tilde Club